بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو در حین طراحی

بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو در حین طراحی

1- استفاده از Canonical URL

شاید دو صفحه ی http://www.pishgamit.com  و http://pishgamit.com یکی باشند ولی اینها دو URL متفاوت اند که باعث می شود به طور جداگانه در موتورهای جستجو ایندکس شوند . لذا برای جلوگیری از این کار باید از URL Canonical  استفاده کنیم  در واقع با این کار به موتور جستجو صریحا اعلام می کنیم که کدام آدرس را ایندکس کند.

Canonical URL در واقع آدرسی است که به صفحه ی مرجع خود اشاره می کند، این آدرس توسط تگ  link در header صفحه ی تکراری قرار می گیرد  و از ایندکس شدن دوباره آن URL تکراری در موتور جستجو جلوگیری می کند.

Canonical URL در موتورهای جستجوی گوگل ، یاهو و بینگ پشتیبانی می شود.

2- استفاده از متا تگ ROBOT

این متا تگ یکی از تگ های HTML است که در داخل تگ HEAD معرفی می شود و به موتورهای جستجو می گوید که آیا این صفحه و لینک های ان را ایندکس کند یا خیر. حالت پیش فرض آن به گونه است که صفحه ایندکس شود و تمامی لینک های وب سایت دنبال شوند.

3- اهمیت فایل Robot.txt

این فایل نقش مشابهی مانند متا تگ Robot دارد ولی با استفاده از این فایل می توان موتورهای جستجو را روی صفحات مشخصی از وب سایت محدود کرد. موتور جستجو هایی مانند گوگل ، یاهو و بینگ از این فایل تبعیت می کنند و صفحاتی که در این فایل مشخص شده است را ایندکس نمی کنند ولی برخی موتور جستجوها ممکن است از این فایل تبعیت نکنند و محتویات صفحه را ایندکس کنند. از اینرو گوگل توصیه می کند از اطلاعات محرمانه خود با رمزگذاری حفاظت کنیم.

محتویات فایل Robot.txt  میتواند به صورت دستی و یا با ابزار Google Webmaster tools ایجاد شود .

4- تهیه کردن فایل نقشه وب سایت

سایت مپ (Sitemap) یا همان فایل نقشه ی سایت یک فایل متنی با پسوند XML)  است که در آن اطلاعاتی درباره ی کلیه صفحات سایت شما و نحوه ی ارتباط آنها با یکدیگر قرار می گیرد. موتور های جستجو از این فایل بهره می برند تا کلیه صفحات وب سایت شما را فهرست Index ) کنند و در هنگام جستجوی اینترنتی از این فهرست برای یافتن سایت شما استفاده کنند. بنابراین ساخت یک فایل نقشه و قرار دادن آن بر روی سایت اهمیت بسیار  زیادی دارد.

فراموش نکنید که بسیاری از کاربران اینترنت از طریق موتور های جستجو وارد سایت های مورد نظر خود می شوند پس اگر قصد دارید تا بازدید کنندگان بیشتری را به سمت خود هدایت کنید حتماً این فایل را درست کنید و بر روی سایت خود قرار دهید و ضمناً هرگاه صفحه ای به سایت خود اضافه کردید حتماً این فایل را به روز رسانی کنید.

5- عدم استفاده از محتوای فلش

هرچند موتور جستجوی GoogleBot  محتویات فایل های فلش را می خواند و دنبال می کند ولی نمیتواند محتویات فایل هایی که به زبان عربی یا عبری(herbrew)  هستند را ایندکس کند حتی برخی موتورهای جستجو اصلا قادر به خواندن این فایل ها نیستند . همچنین فایل های فلش برای کاربرانی که از مرورگرهای قدیمی استفاده می کنند اصلا مناسب نیست . بنابراین باید این فایل ها را با HTML جایگزین کرد .

6- استفاده از تگTitle

محتویات این تگ در نتایج  حاصل از سرچ در موتورهای جستجو به نمایش در می آید. از عنوان متناسب با وب سایت استفاده شود و سعی شود تعداد کاراکترهای آن تا 70 کاراکتر باشد.

 7- بهینه سازی اطلاعات متاتگ های Deion

بعد از تگ title و http-equiv در html، متاتگ deion از بالاترین اهمیت برای موتورهای جستجو برخوردار است، برای اینکه ربات‌های جستجوگر را نسبت به محتوای صفحه خود راهنمایی کنید استفاده از این تگ ضروری است چون محتویات این تگ نیز در نتایج حاصل از سرچ  در موتور های جستجو به نمایش در می آید .

8- استفاده محتاطانه از کلمات کلیدی

امروزه استفاده زیاد از کلمات کلیدی تاثیر بسیار زیادی در سئو وب سایت ندارد . شما می توانید از کلمات کلیدی خود در قسمت های مختلف استفاده کنید ولی به یاد داشته باشید چگالی کلی کلمات کلیدی شما باید بین 3 تا 7 درصد باشد و استفاده بیش از اندازه از آن در وب سایت  باعث پایین آمدن رتبه وب سایت شما در موتور های جستجو خواهد شد.

9- استفاده از خاصیت Alt در تگ Image

 

موتور های جستجو بر اساس متن طراحی شده اند و نمی توانند تصویر ها را بخوانند به همین دلیل در تگ img خاصیتی به نام Alt در نظر گرفته شده است که موتورهای جستجو آنرا بررسی می کنند و در صورتی که عکس مورد نظر نمایش داده نشود این متن به نمایش گذاشته می شود.

امیدوارم بهره ی کافی را برده باشید.

تو پیشگامیت، میتونی سوالات رو بپرسی و هم میتونی مطلب منتشر کنی.

پیشگام پلاس   پرسش و پاسخ

ثبت یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *

  ورود / ثبت نام با حساب گوگل