فیسبوک در حال اجرای پروژه بالون ها و پهپادهای اینترنت رسان!

فیسبوک در حال اجرای پروژه بالون ها و پهپادهای اینترنت رسان!

گویا فیس بوک هم پا در کفش گوگل کرده ووارد ماجرای بالون ها و پهپادهای اینترنت رسان شده است. حالا یک قدم به اجرایی شدن چنین پروژه هایی نزدیک تر شده ایم. Jay Parikh، مدیر ارشد بخش مهندسی فیس بوک به وال استریت ژورنال گفته که فیس بوک قصد دارد در تابستان پیش رو،دِرون اینترنتی خورشیدی اش را تحت «آزمایش پرواز واقعی» قرار دهد. نسخه کوچکتری از این درون که اندازه اش یک دهم نسخه اصلی بود، اوایل اسفند ماه مورد آزمایش قرار گرفت.

این آزمایش پرواز، اولین باری خواهد بود که درون اینترنتی Aquila در ابعاد واقعی به آسمان ها فرستاده می شود. فیس بوک می گوید طول بال های این درون با طول بال های یک هواپیمای مسافربری برابر است و طول آن به «شش یا هفت [تویوتا] Priuses» می رسد اما تنها به اندازه ۴ تایر ماشین وزن خواهد داشت.

ساختار سبک وزن درون به آن کمک می کند برای هفته ای، ماه ها یا حتی سال ها با استفاده از انرژی خورشیدی به پرواز ادامه دهد. گوگل اما شیوه ای متفاوت را در پیش گرفته و قصد دارد با استفاده از بالون، اینترنت را به دنیا برساند.

Parikh اعلام کرده که فناوری سلول خورشیدی و باتری مورد استفاده در این درون به تازگی توسعه داده شده اند. او به وال استریت ژورنال گفت سخت افزارهای سال پیش، مربوط به زمانی که پروژه اعلام شد، «به اندازه کافی برای آنچه که ما می خواستیم با این پرنده انجام دهیم خوب نبودند.»

فیس بوک همچینن باید با سرویس دهندگان اینترنت نیز توافق کند تا بتواند سیگنال ها را به ۱٫۱ تا ۲٫۸ میلیارد نفر که به اینترنت دسترسی ندارند، برساند. وقتی از این شرکت سوال شد که آیا سرویس اینترنتی خودشان را راه اندازی خواهند کرد، Parikh پاسخ داد که با «مأموریت اصلی» شرکت در تضاد است. او به وال استریت ژورنال گفت: «من فکر می کنم اگر خودمان می خواستیم همه اش را انجام دهیم زمان بسیار بیشتری طول می کشید. هزینه بسیار زیادی نیاز داشت و فکر می کنم این روش در بلند مدت پایدار نیست.»

شرکت های خصوصی مانند فیس بوک در حال کار روی تکنولوژی های بسیار پیشرفته و البته همراه با ریسک هستند اما قوانین نمی توانند خود را با سرعت پیشرفت فناوری همراه کنند. مدیران فیس بوک اعلام کرده اند که این پروژه به این زودی ها نهایی نمی شود و نیاز به هماهنگی های بسیاری برای تأمین اینترنت، امنیت درون ها و حریم کشورها دارد.

شرکت های بسیاری از قوانین نامناسب مربوط به دِرون ها رنچ می برند. آمازون از درون ها برای ارسال سفارش ها استفاده می کند و هفته پیش، در رابطه با قوانین این حوزه شکایت کرد.

پیشرفت همواره با موانع بسیاری رو به رو بوده اما نشد ندارد. امروزه فناوری به صورت نمایی رشد می کند و سرعت پیشرفت آن هر سال چند برابر می شود. آینده چندان دور نیست.

 

تو پیشگامیت، میتونی سوالات رو بپرسی و هم میتونی مطلب منتشر کنی.

پیشگام پلاس   پرسش و پاسخ

ثبت یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *

  ورود / ثبت نام با حساب گوگل