اپلیکیشن اندروید آموزش کامپیوتر و موبایل

آموزش روت گوشی های اندروید

آموزش روت گوشی های اندروید

روت:
با روت کردن دستگاه اندرویدی شما میتوانید به Superuser و یا root که همان دسترسی به بیس لینوکس است اجازه دسترسی پیدا کنید. روت را میتوان با دسترسی admin در ویندوز مقایسه کنید.و یا همین معنا را در گوشی های اپل به اسم جیلبریک “Jailbreaking” میشناسیم. با روت کردن شما قادر به اصلاح و دستکاری در کل سیستم رام نصبی روی دستگاه آندرویدی خود خواهید بود. بسیاری از برنامه ها برای اجرا در این دستگاه ها نیاز به دسترسی به فایل های سیستمی دارند که با انجام عملیات روت این دسترسی داده خواهد شد. برای روت کردن روش ها و نرم افزارهای مختلفی وجود دارد از جمله نصب کرنل های کاستوم که خود روت شده هستند. روت کردن دارای مزیت دسترسی به فایل های سیستمی و تغییر کل سیستم است ولی در عوض با این کار احتمال brick شدن گوشی وجود دارد و همچنین گارانتی گوشی از بین میرود.

توضیح:
برای اینکه بتوانیم در بسیاری از دستگاهایی که اندروید را اجرا میکنند کاستوم رام مانند سیانوژن را نصب کنیم بایستی دستگاه خود را روت کنیم . در ورژن معمولی ؛ ( روت نشده ) نرم افزارهای نصب شده توسط کاربر به طور مستقیم به چیپ فلش مموری دسترسی ندارند و قادر نخواهند بود تا در سیستم عامل دستکاری کنند یا قسمت هایی از آن را حذف و ویرایش کنند و یا حتی بخشی از آن را انتقال دهند . همچنین روت کردن برای بسیاری از نرم افزارها از قبیل ویجت ها برای نیازهای اضافی به سیستم عامل از قبیل ریست کردن سیستم عامل ، تهیه پشتیبان و البته امکانات سخت افزاری مثل عملکرد به خصوص چراغ LED کار آمد است . روت برای غیرفعال یا حذف کردن برنامه های پیشفرض لازم است . روت کردن گوشی در اکثر اوقات شامل نصب یک نرم افزار به نام Superuser میشود که نظارت کامل بر عملکرد روت و عملکرد برنامه ها برای دسترسی به روت دارد میشود.
یکی از جنبه هاب بالقوه منفی روت کردن که بعضی از تولید کنندگان آن را لحاظ میکنند این است که گارانتی دستگاه شما از بین میرود .اما امروزه دیگر این موارد برای خریداران اهمیت ندارد زیرا بویسله روت میتوان از توانایی واقعی دستگاه و گوشی خود لذت ببرید . البته راه دیگیری وجود دارد که میتوان گوشی قبل از استفاده از گارانتی آنروت کرد؛ زیرا هیچ روش خاصی برای اینکه توجه شوید گوشی شما قبلا روت شده یا نشده برای شرکت خدمات دهنده گارانتی وجود ندارد .
اصطلاح بریک شدن برای دستگاه ها و گوشی هایی به کار میرود که عملیات آنها قبل از رسیدن به پایان ( حال در هنگام روت شدن و یا باقی موارد ) متوقف شده است و به درستی به پایان نرسیده است .

تو پیشگامیت، میتونی سوالات رو بپرسی و هم میتونی مطلب منتشر کنی.

پیشگام پلاس   پرسش و پاسخ



ثبت یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *

  ورود / ثبت نام با حساب گوگل