همان طور که پیشبینی میشد امروز سونی دو گوشی جدید ازخانوادهی اکسپریا را با نامهای اکسپریا C5 Ultra و Xperia M5 معرفی کرد. در ادامه با پیشگام آی تی همراه باشید تا به مرور مشخصات و عکسهای گوشی اکسپریا ام ۵ بپردازیم.
اکسپریا ام ۵ که دقایقی پیش توسط سونی معرفی شد از طرف آن شرکت لقب گوشی فوق میانرده را گرفته است که با توجه به مشخصات و طراحی گوشی به نظر میرسد لقب شایستهای نیز باشد.
اما چه ویژگیهایی باعث خاص شدن این گوشی میشوند؟ اکسپریا ام ۵ که در واقع نسل جدید ام ۴ آکوآ به حساب میآید صفحه نمایشی ۵ اینچی با رزولوشن 1080P داشته و از پردازندهی هشت هستهای و ۶۴ بیتی مدیاتک MT6795 بهره میبرد. گفتنی است این پردازنده از خانواده بالاردهی Helio X10 از پردازندههای مدیاتک است.
از سایر مشخصات اکسپریا ام ۵ میتوان به ۳ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظهی داخلی اشاره کرد که قابلیت افزایش با حافظهی میکرو اسدی را نیز دارا است. این گوشی مجهز به باتری ۲۶۰۰ میلیآمپر ساعتی بوده و از سیستم عامل اندروید ۵.۰ به همراه رابط کاربری اکسپریا بهره میبرد. اکسپریا ام ۵ در دو نسخهی تک سیم و دو سیم کارته عرضه شده و از اینترنت نسل چهارم 4G نیز در برخی بازارها پشتیبانی خواهد کرد.
اما بزرگترین شگفتی این گوشی دوربین آن است. دوربین اصلی ۲۱.۵ مگاپیکسلی که حساسیت حداکثری ۳۲۰۰ ISO دارد، به گفتهی سونی دارای کیفیتی همردهی پرچمدارها است. به علاوه دوربین اصلی این گوشی از فوکوس خودکار هیبریدی در عرض ۲۵۰ میلیثانیه نیز بهره میبرد که برای فوکوس زمان بسیار کمی به شمار میرود. اما ویژگیهای شگفت انگیز دوربین این گوشی به این جا ختم نمیشوند چرا که با آن میتوانید ویدئو با کیفیت 4K نیز ضبط کنید. همچنین دوربین سلفی اکسپریا ام ۵ حسگری ۱۳ مگاپیکسلی داشته و از قابلیت فوکوس خودکار نیز پشتیبانی میکند.
اکسپریا ام ۵ گواهیهای ضد غبار و ضد آب (IP65/IP68) را نیز دریافت کرده و جالب اینجا است که پورت یواسبی آن پوششی ندارد و به راحتی میتوان از آن استفاده کرد. متاسفانه اطلاعات دقیقی از زمان ورود به بازار و قیمت اکسپریا ام ۵ در حال حاضر در دست نیست اما شایعات خبر از عرضهی این گوشی در سه رنگ مشکی، سفید و طلائی با قیمتی معادل ۳۹۵ دلار میدهند.
نظر شما چیست؟ گوشی میانردهی جدید سونی را چگونه ارزیابی میکنید؟
ثبت یک نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *
ورود / ثبت نام با حساب گوگل