اخیرا موشن گرافیک به یکی از روشهای پرطرفدار در تبلیغات و بازاریابی شبکههای اجتماعی و وبسایتها تبدیل شده است. این روش همچنین به طور گسترده در کلاسهای آموزشی و به منظور سرگرمی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. موشن گرافیک با استفاده از نرمافزارهای رایانهای و همچنین اپلیکیشنهای تلفن همراه تولید میشود. اگر قصد دارید برای کسب و کار خود از این روش تبلیغاتی استفاده کنید در ادامه مطلب امروز ما را همراهی کنید. در این مطلب به معرفی برنامهها بهترین اپلیکیشن ساخت موشن گرافیک خواهیم پرداخت.
دلیل اصلی محبوبیت موشن گرافیک را میتوان امکان بیان ایدهها به صورت خلاصه، واضح و موثر دانست. علت دیگری که بسیاری از کسب و کارها ترجیح میدهند از این شیوه برای بازاریابی محصولات خود استفاده کنند، سادگی انتشار و بازنشر موشن گرافیکها در فضای مجازی است. به این ترتیب تعداد افراد زیادی در مدتی کوتاه با برند یا محصولات خاصی آشنا میشوند. همچنین امکان تبدیل آنها به مشتری بالا میرود.
موشن گرافیک چیست؟
به طور خلاصه میتوان گفت که موشن گرافیک یکی از روشهای تولید محتوا است که به صورت ترکیبی از تصاویر گرافیکی، صدا و متن ارائه میشود. در واقع در این نوع از تبلیغات، از تصاویر متحرک استفاده میشود. در نهایت به وسیله این تصاویر پیام مشخصی به مخاطبان منتقل میگردد. به دلیل متحرک بودن تصاویر و استفاده از صوت و نوشته، این روش از روشهایی مانند عکاسی صنعتی، مخاطبان را بیشتر تحت تاثیر قرار خواهد داد.
باید توجه داشت که تولید موشن گرافیک یک پروسه چند مرحلهای است. این فرایند با کشیدن طرحها و ایدههای ابتدایی آغاز میشود و در ادامه این ایدهها تکمیل شده و به کمک نرمافزارها یا اپلیکیشنها به صورت گرافیکی ایجاد میشوند. اما بهترین اپلیکیشن ساخت موشن گرافیک کدام است؟ و چه نرمافزارهایی در این زمینه وجود دارند؟
همانطور که اشاره شد نرمافزارهای متعددی برای ساخت موشن گرافیک وجود دارند. در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم.
افترافکت
این نرمافزار قوی ترکیبی از ویرایشگر ویدئو و فتوشاپ است و بر اساس لایهبندی کار میکند. این برنامه با نرمافزارهای سه بعدی مانند تریدیمکس یا مایا به خوبی تلفیق میشود. در مجموع افتر افکت با امکان تولید گرافیکهای متحرک، افزودن افکتهای بصری، انجام ادیت و ویرایش رنگ و چیدمان و ترکیببندی به ساخت موشن گرافیکهای باکیفیت کمک میکند. این برنامه متعلق به شرکت ادوبی است که نرمافزارهای متعددی در زمینه کارهای گرافیکی تولید کرده است.
پریمیر
پریمیر نیز یکی از بهترین برنامههای ساخت موشن گرافیک است. این برنامه کاربردی به طراحان اجازه میدهد که صوت و ویدئو را با هم ترکیب کنند. همچنین امکانات این برنامه به کاربر اجازه میدهد که ادیتهای نهایی را بر روی ویدئو انجام داده و آن را آماده انتشار کند.
اخیرا ادوبی برای تلفیق پریمیر و افترافکت گامهای بزرگی برداشته است. به این ترتیب کار ویرایش ویدئو و ساخت موشن گرافیک بسیار سادهتر شده است.
فتوشاپ
فتوشاپ قطعا یکی از مشهورترین و محبوبترین نرمافزارهای گرافیکی است. افراد بسیاری از طراحان حرفهای گرفته تا کسانی که به برنامهای برای ویرایش عکسهای خود نیاز دارند، از آن استفاده میکنند. فتوشاپ برنامهای بر مبنای تصاویر پیکسلی است و امکان ویرایش و ساخت ویدئو در آن وجود ندارد. با این حال طراحان گرافیک و سازندگان موشن گرافیک به دلیل ابزارهای متعدد و کاربردی این برنامه از آن برای ساخت صحنههای موشن گرافیک بهره میبرند.
ایلاستریتور
ایلاستریتور یکی دیگر از برنامههای شرکت ادوبی است که برای طراحی انواع لوگو، فونت، اینفوگرافیک و نمودار مورد استفاده قرار میگیرد. کار کردن با این برنامه در مقایسه با فتوشاپ سختتر است و به همین علت بیشتر مورد توجه طراحان حرفهای گرافیک قرار گرفته است. همچنین امکان ساخت تصاویر متحرک نیز با ایلاستریتور وجود دارد.
باید اشاره کنیم که تصاویر طراحی شده در فتوشاپ و ایلاستریتور را میتوان به برنامههای دیگر مانند افترافکت انتقال داد. این تصاویر در برنامه افترافکت برای ساخت ویدئوی مورد نظر شما، با ابزارهای حرفهای ساخت موشن گرافیک، در کنار یکدیگر قرار میگیرند و ویدئوی کاملی ایجاد میشود. در واقع میتوان گفت که فتوشاپ و ایلاستریتور دو برنامه پایهای برای ساخت موشن گرافیک هستند و در کنار افترافکت و پریمیر تکمیل میشوند.
بهترین اپلیکیشن ساخت موشن گرافیک با تلفن همراه
اگر به نرمافزارهایی که به آنها اشاره کردیم دسترسی ندارید یا تمایل دارید که به وسیله تلفن همراه خود یک موشن گرافیک بسازید، میتوانید از اپلیکیشنهای مناسب استفاده نمائید. در ادامه بهترین اپلیکیشن ساخت موشن گرافیک را به شما معرفی خواهیم کرد. به کمک این اپلیکیشن میتوانید محتوای بصری مورد نظر خود را در تلفن همراه بسازید و به اشتراک بگذارید.
اپلیکیشن Alight Motion
یکی از برنامههای حرفهای برای ساخت موشن گرافیک با تلفن همراه Alight Motion است. امکان لایهبندی، اصلاح رنگ، افزودن جلوههای بصری و افکتهای متعدد این برنامه را به بهترین اپلیکیشن ساخت موشن گرافیک با تلفن همراه تبدیل کرده است.
برنامه دیگری که میتوانید برای ساخت موشن گرافیک مورد استفاده قرار دهید پاور دایرکتور است. این برنامه که برای تلفنهای همراه ساخته شده است امکان ایجاد موشن گرافیک را در زمانی کوتاه فراهم میکند. این برنامه امکان لایهبندی، انتخاب پسزمینه و استفاده از متون متحرک را به کاربر میدهد. این اپلیکیشن امکانات محدودتری نسبت به Alight Motion دارد و مانند نرمافزارهای کامپیوتری ابزارهای متعددی در اختیار افراد قرار نمیدهد. اما برای انجام پروژههای فوری بسیار کاربردی است.
در پایان میتوان گفت که موشن گرافیک یکی از روشهای خلاقانه، نوین و بسیار جذاب در بازاریابی دیجیتال است. این روش به علت ارتباط سریع و موثر با مخاطبان، هزینه مناسب و امکان به اشتراکگذاری ساده به روشی محبوب و پرطرفدار در میان کسب و کارها تبدیل شده است. اگر قصد دارید کسب و کار خود را گسترش دهید، حتما در برنامه تبلیغات خود استفاده از موشن گرافیکها را لحاظ کنید. آژانسهای تبلیغاتی حرفهای میتوانند با توجه به هدف تجاری شما در زمانی کوتاه موشن گرافیک مناسبی تولید کنند. البته غیر از اهداف تجاری، موشن گرافیک برای ساخت کلیپهای درسی و آموزشی نیز بسیار کاربردی و مفید خواهد بود. در صورتی که تمایل داشته باشید که پروسه ساخت موشن گرافیک را خودتان انجام دهید میتوانید از نرمافزارها و بهترین اپلیکیشن ساخت موشن گرافیک که در این مطلب به آن پرداختیم کمک بگیرید
ثبت یک نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *
ورود / ثبت نام با حساب گوگل