آیا به دنبال مطلبی درباره راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای هستید؟ اگر قصد دارید یک وبسایت حرفهای بدون نیاز به برنامه نویسی را طراحی کنید تا به عنوان یک ابزار بازاریابی، یک پلتفرم فروشگاه، نمایش قابلیتها، یک کانال ارتباطی و یک موتور برای برندسازی عمل کند، این مطلب برای شما مفید خواهد بود. اساساً، با آشنایی با روش ساخت وبسایت حرفهای کل دنیا به روی شما و کسب و کارتان باز میشود و به شما یک پلت فرم منحصر به فرد برای انجام هر فعالیتی را میدهد. آموزش ساخت وب سایت حرفهای را بخوانید تا بدانید چگونه یک وبسایت کسب و کار کوچک بسازید.
معرفی راهنمایی برای ساخت وبسایت حرفهای بدون نیاز به تجربهی برنامهنویسی
وبسایت مجموعهای از صفحات وب است که در اینترنت قابل دسترسی هستند. در واقع وبسایت، مانند یک مکان آنلاین عمل میکند که در آن افراد، مشاغل، سازمانها یا سایر نهادها میتوانند اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند، محصولات یا خدمات را به نمایش بگذارند و با بازدیدکنندگان و مشتریان تعامل داشته باشند.
وبسایتهای حرفهای با استفاده از عناصر مختلف مانند متن، تصاویر، فیلمها و ویژگیهای تعاملی برای ارائه محتوا و عملکرد به کاربران ساخته میشوند. وبسایتها میتوانند ساده یا پیچیده باشند، از وبلاگهای شخصی و سایت های نمونه کارها گرفته تا فروشگاه های تجارت الکترونیک و پورتال های اطلاعاتی همه از انواع وبسایت هستند.
آیا شما هم قصد دارید کسب و کار خود را در یک وبسایت حرفهای پیاده کنید، ادامه مطلب را تا انتها دنبال کنید.
بررسی ابزارها و پلتفرمهای مناسب برای ساخت وبسایت بدون نیاز به برنامهنویسی
آیا اولین بار است که یک وبسایت حرفهای را ایجاد میکنید؟ برای ساخت وبسایتهای پیچیده با عملکرد بالا نیاز به ابزارها و پلتفرمهای خاصی است. استفاده از این ابزار سازنده وبسایت به کاربران با نیازها و سطوح مهارت متفاوت مناسب است و به هر کسی اجازه میدهد یک وبسایت حرفهای بدون این که دانش کدنویسی داشته باشد ایجاد کند.
در این مطلب ما شما را راهنمایی میکنیم تا گام به گام یک وبسایت بدون نیاز به تجربه برنامهنویسی ایجاد کنید. در ادامه مطلب راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای به معرفی ابزارهای مورد نیاز برای ساخت وب سایت بدون برنامهنویسی میپردازیم:
WIX
Wix یک ابزار سازنده وب سایت است که برای طراحی وبسایت حرفهای بدون برنامه نویسی استفاده میشود. در واقع Wix یک سازنده وبسایت قدرتمند است که مجهز به ابزارهای تجاری میباشد و به شما کمک میکند به راحتی یک وبسایت برای کسب و کار خود ایجاد کنید.
ویکس که در فضای وبسایت متصدی است، مدتها در طراحی وب و پذیرنده اولیه فناوریهای جدید، مانند ایجاد وبسایت هوش مصنوعی پیشرو بود.
Bubble
پیشنهاد بعدی ما در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای، Bubble است، به طور قطع Bubble یک پلت فرم توسعه نرمافزار فوقالعاده است که به هر کسی امکان میدهد بدون نوشتن کدنویسی وبسایت خود را طراحی کند.
Weebly
Weebly یکی دیگر از ابزار طراحی وبسایت بدون برنامهنویسی است، Weebly ایجاد وب سایتهای جذاب را برای مبتدیان طراحی وبسایت بدون برنامهنویسی ساده میکند، همچنین ابزارها و ویژگیهای بازاریابی مختلفی را ارائه میدهد.
Shopify
Shopify که بهطور خاص برای تجارت الکترونیک طراحی شده است، Shopify همه چیز موردنیاز برای ایجاد و مدیریت یک فروشگاه آنلاین را فراهم میکند. خلاصه کلام باید گفت: Shopify یک رابط کاربر پسند است که ابزارهای داخلی برای مدیریت موجودی، پردازش پرداخت و بازاریابی ارائه میدهد
WordPress
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که با استفاده از PHP و MySQL ساخته شده است. وردپرس، گزینه ای قابل اعتماد برای ساخت وب سایت حرفهای میباشد که هر کسی میتواند از آن برای ایجاد هر نوع وبسایت حرفهای استفاده کند.
استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا برای ساخت وبسایت حرفهای
سیستمهای مدیریت محتوا، روش دیگری برای ساخت وبسایت حرفهای است که در ادامه به بررسی آن میپردازیم.
- وردپرس: وردپرس، یکی از سیستمهای مدیریت محتوا است که نصب آسانی دارد و با تمهای مختلفی که دارد اجرای آن نیز آسان است
- دروپال:یکی دیگر از ابزارهایی که در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای آن را بررسی میکنیم دروپال است که برای وبسایتهای پرترافیک کاربرد دارد. ویژگیهای دروپال در زیر آمده است:
- امنیت بالا
- پشتیبانی خوب
- استفاده آسان
- طبقهبندی محتوا
- جوملا:جوملا، یکی از دیگر از سیستمهای مدیریت محتوا است که به راحتی نصب میشود، در ادامه ویژگیهای جوملا را بررسی میکنیم:
- نصب آسان
- نظرسنجی
- مدیریت کاربر
- مدیریت محتوا
- کاهش هزینه: با ایجاد وبسایت حرفهای بدون کدنویسی دیگر نیاز ندارد تا برای تغییر و به روز رسانی وبسایت خود هزینه زیادی خرج کنید، در واقع طراحی وب سایت بدون کد میتواند هزینههای مربوط به ساخت و نگهداری یک وب سایت را به میزان قابلتوجهی کاهش دهد
- انعطافپذیری: بسیاری از پلتفرمهای بدون کد، طیف گستردهای از قالبها و گزینههای قابل تنظیم را ارائه میدهند.
- نوآوری: با طراحی وبسایت بدون کدنویسی اعضای تیم که به مشتریان نزدیکتر هستند، مانند بازاریابان یا پشتیبانی مشتری، برای اجرای تغییرات جدید و ایدههای خلاقانه، توانمند میشوند.
- با استفاده از ابزارهای طراحی وبسایت بدون کد، کسبوکارها و افراد میتوانند از استقلال بیشتری در مدیریت حضور دیجیتال خود برخوردار باشند و سریعتر به خواستههای بازار پاسخ دهند.
Canva
Canva یک ابزار طراحی گرافیکی است که برای ساده کردن فرآیند طراحی دیجیتال استفاده میشود. ابزارCanva امکان ویرایش تصویر و یادگیری مبتنی بر پروژه را با استفاده از یک رابط ساده کشیدن و رها کردن انجام میدهد.
Bannersnack
یک برنامه آنلاین است که از تبلیغات بنری کاملاً ریسپانسیو طراحی، بدون داشتن هیچگونه مهارت کدنویسی یا طراحی برای وبسایتها و پلتفرمهای رسانههای اجتماعی پشتیبانی میکند.
راهنمایی برای انتخاب قالبهای وبسایت مناسب بدون نیاز به تجربه برنامهنویسی
نکته بسیار مهمی که در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای نیاز دارید ظاهر وبسایت است که تأثیر زیادی در جذب کاربران دارد، اگر شما هم به دنبال انتخاب یک قالب زیبا برای وبسایت خود هستید ادامه این مطلب را دنبال کنید:
- ایده روشنی از آنچه میخواهید به صورت بصری مطرح کنید داشته باشید
- به دنبال یک طرح ساده باشید
- قالب انتخابی هماهنگ با سئو باشد
- توجه به امکانات قالب را مدنظر قرار دهید
- بررسی نظرات کاربران را فراموش نکنید
- بررسی کنید که قالب موردنظر از هر ویژگی اضافی که نیاز دارید پشتیبانی میکند
- قالبها را فقط از منابع معتبر خریداری کنید
افزایش قابلیت دسترسی و سؤنواییت در وبسایتهای ساخته شده بدون نیاز به تجربهی برنامهنویسی
در ادامه مطلب راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای، راههای افزایش قابلیت دسترسی یک وبسایت را بدون استفاده از برنامهنویسی بررسی میکنیم:
- دسترسی به محتوای سایت با استفاده از کیبورد
- در دسترس بودن همه مطالب و محتوای وبسایت
- اضافه کردن متن جایگزین روی همه تصاویر وبسایت
- دقت در انتخاب رنگهای مورد استفاده در وب سایت
- استفاده از سربرگ برای ساختاردهی صحیح
- استفاده از جدول در جای مناسب
- فعال کردن تغییرات سایز متن محتوای وب سایت
- در دسترس بودن محتوا
بهبود بهینهسازی و سؤنواییت وبسایت بدون نیاز به مهارت برنامهنویسی
استفاده ابزار بهبود بهینهسازی و سؤنواییت، یکی از مطالب مهم است که در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای مورد ارزیابی قرار میدهیم:
- استفاده از سایتهای اسکیما که باعث افزایش ترافیک وبسایت میشود
- استفاده از CDN که باعث افزایش رتبه و بالارفتن سرعت وبسایت شما میشود
- با بهینهسازی محتوا و به کار بردن کلمات کلیدی خاص تاثیر زیادی در بهینهسازی وبسایت خود خواهید داشت
- تست سازگاری با موبایل که در نتیجه آن محتوای سایت شما در تلفن همراه نیز قابل نمایش باشد.
استفاده از ابزارهای تحلیلی و ابزارهای بهینهسازی برای بهبود عملکرد وبسایت بدون نیاز به تجربهی برنامهنویسی
ارزیابی و تحلیل عملکرد وبسایت، یکی از موارد مهم در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای است، برای آنالیز عملکرد وبسایت به ابزارهای تحلیلی و بهینهسازی نیاز داریم که در ادامه به اختصار آنها را معرفی میکنیم:
- Google Analytics
Google Analytics که توسط شرکت گوگل ارائه شده به بررسی اطلاعات زیادی از وبسایت مانند تعداد بازدیدکنندگان وبسایت، منابع ترافیک، کلمات کلیدی، هدایت و خروجی، صفحات مشاهده شده میپردازد.
- Google Search Console
Google Search Console، به بررسی فنی و مسائل سئو در وبسایت میپردازد. با گوگل سرچ کنسول میتوان موارد مهمی مانند فهرستبندی، مشکلات ساختاری، لینک و بکلینک و نتایج جستجوی خودکار را بررسی کرد
- SEMrush
یکی از ابزارهای قدرتمند تحلیل سئو SEMrush است که به بررسی فعالیتهای رقبا میپردازد. با این ابزار تحلیل سئو میتوان مواردی مانند رتبه کلمات کلیدی، تحلیل رقبا، آنالیز لینک و بکلینک، تحلیل محتوا را ارزیابی کرد.
معرفی منابع آموزشی و راهکارهای کمکی برای ساخت وبسایت حرفهای بدون نیاز به تجربهی برنامهنویسی
برای راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای، میتوان از منابع آموزشی مناسب و معتبری استفاده کرد. با استفاده از این منابع معتبر آموزشی میتوان بدون هیچ تجربه حرفهای یک وبسایت حرفهای را ایجاد کرد:
- طراحی سایت با وردپرس
- استفاده از دورههای آنلاین
- استفاده از کتابها و مقالات
در کنار این موارد میتوان از راهکارهای کمکی زیر استفاده کرد:
- استفاده از ابزارهای سایتساز مانند Weebly, WIX
- استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا مانند دروپال و جوملا
- استفاده از ابزارهای طراحی وب
مهمترین نکات در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای بدون برنامه نویسی
عواملی که باید در راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای در نظر بگیرید شامل موارد زیر است:
- سهولت استفاده: به دنبال سازنده وبسایتی باشید که نیازی به مهارت کدنویسی نداشته باشد
- گزینههای طراحی و سفارشیسازی: اطمینان حاصل کنید که سازنده وبسایت انواع قالبها یا تمها را برای انتخاب فراهم میکند که به شما امکان میدهد یک وبسایت بصری جذاب ایجاد کنید.
- قیمت گذاری: برنامه های قیمت گذاری ارائه شده توسط سازنده وب سایت را با توجه به بودجه و نیازهای خاص خود ارزیابی کنید.
- قابلیتهای تجارت الکترونیک: اگر قصد دارید محصولات یا خدمات را به صورت آنلاین بفروشید، مطمئن شوید که سازنده وب سایت از عملکرد تجارت الکترونیک پشتیبانی میکند. به دنبال ویژگیهایی مانند سبد خرید داخلی، درگاه پرداخت امن، مدیریت موجودی و پیگیری سفارش باشید
- انعطافپذیری: نیازهای آینده خود را در نظر بگیرید، سازنده وب سایتی را انتخاب کنید که بتواند کسب و کار در حال رشد شما را در خود جای دهد و به شما امکان اضافه کردن صفحات جدید را بدهد.
سخن پایانی
در گذشته ساخت یک وبسایت نیاز به مهارتهای حرفهای کدنویسی داشت، در مطلب راهنمایی ساخت وبسایت حرفهای به معرفی ابزار طراحی سایت بدون تجربه برنامه نویسی اشاره کردیم، این پلتفرمهای طراحی وب بصری به استارتآپها، کسبوکارهای کوچک و کارآفرینان توانایی ایجاد سریع وبسایتهای زیبا و کاربردی را میدهند.
ثبت یک نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند *
ورود / ثبت نام با حساب گوگل