تکنولوژی

فقط گوشی لومیا 640 برای اولین بار به ویندوز 10 به روز رسانی میشود

تیم پیشگامیت ۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۱۵:۳۴ 1104 بازدید
فقط گوشی لومیا 640 برای اولین بار به ویندوز 10 به روز رسانی میشود

nokia lumia 640

خیلی پیش خبری مبتنی بر لیست گوشی هایی که به ویندوز فون 10 یا بهتر بگوییم ویندوز 10 موبایل به روز رسانی میشوند منتشر کردیم.

حالا مدیر کل اسکاندویناوی مایکروسافت آقای Ossi Korpela میگوید که اینطور نیست و در ابتدا فقط نوکیا لومیا 640 است که برای اولین بار به ویندوز فون 10 ارتقا میابد.
امیدواریم این به روز رسانی همانطور که مایکروسافت از پیش گفته بود قابلیت OTG را فراهم کند.

USB On The Go  یا به اختصار OTG، از آن دسته مشخصاتی است که بسیاری از گوشی‌های امروزی اندرویدی به آن مجهز شده‌اند اما خیلی از کاربران خبری از آن ندارند. دیروز خبری به بیرون درز کرد که نشان می دهد مایکروسافت در فکر وارد کردن این فناوری به گوشی‌هایی که ویندوز ۱۰ را دریافت می‌کنند است.
USB On The Go یا همان USB OTG قابلیتی است که از طریق آن می‌توان با استفاده از یک مبدل، فلش مموری خود را به گوشی متصل کنید، اما تاکنون به دلیل برخی مسائل امنیتی، ویندوز فون همانند iOS از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کند. یکی از بخش‌هایی که مایکروسافت به دنبال آن می‌باشد، سناریوهای فعال کردن اتصالات USB های جدید در ویندوز ۱۰ است. در توضیحات مربوط به این بخش آمده که ویندوز ۱۰، از USB نسخه‌ی ۳.۱ نوع C و USB Dual Role پشتیبانی خواهد کرد.

نظرات (1)

دیدگاه خود را ثبت کنید

برای ارسال نظر و مشارکت در گفتگو، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

صادق شیخ زاده
صادق شیخ زاده۱۳۹۴/۰۸/۱۵ ۱۱:۳۵
سلام من گوشی لومیا ۶۴۰ اکس ال خودم رو به ویندوز ده ارتقا دادم. حالا مشکلم اینه که هیچ اکانتی نمی تونم ایجاد کنم. کشورم رو هم امریکا گذاشتم. به نظرتون مشکلشچیه؟