افتتاح استور جدید مایکروسافت در نیویورک

استور جدید مایکروسافت توسط پانوس پانای ، سرپرست بخش سرفیس مایکروسافت افتتاح شد . همراه تیم پیشگام آی تی باشید تا از حال و هوای این افتتاح باخبر شوید .
این فروشگاه (store) که در یکی از گران قیمت ترین خیابان های نیویورک افتتاح شد ، در آن از محصولاتی چون Microsoft Band 2 ، Hololens ، Xbox One ، Surface Pro 4 ، Surface Book و سایر محصولات رونمایی شد .
قبل از افتتاح فروشگاه پانوس پانای ، با کسانی که برای ورود به فروشگاه صف بسته بودند صحبت کرد . بعد از سخنرانی چند نفر دیگر ، پانوس پانای روبان را قیچی کرد تا فروشگاه به صورت رسمی افتتاح شود . البته گفته می شود ظاهر این فروشگاه تقلیدی از فروشگاه های اپل می باشد . شاید شباهت هایی باشد ولی تفاوت هایی هم مانند وجود نمایشگرهای بزرگ برای انجام بازی ها در این میان به چشم می خورد .



نظرات (0)
دیدگاه خود را ثبت کنید
برای ارسال نظر و مشارکت در گفتگو، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.